Servicii Financiare

Prin expertiza noastra, acoperim multe sectoare ale industriei financiare. In climatul de azi, afacerile din industria Serviciilor Financiare sunt din ce in ce mai complexe si este nevoie de o abordare cat mai atenta si concentrata asupra operatiunilor desfasurate.

Industrie

O mare mostenire a regimului trecut, este Industria, care desi nu mai este decat la o capacitate foarte mica din ce a fost, inca mai reprezinta un sector foarte important in economia de piata. Principalele provocari din momentul actual sunt, cresterea preturilor de productie si cresterea costurilor cu forta de munca.

Imobiliare si constructii

Sectorul constructiilor in ultimul deceniu a conoscut o dezvoltare fulgeratoare, argumentata si de nevoia mare, atat de spatii de locuinte cat si de birouri sau constructii industriale. Toate aceste cresteri trebuiesc consolidate si sustinute prin consultanta specializata.

Farma si sanatate

Industria farmaceuticelor din Romania trece printr-o perioada turbulenta din punct de vedere legislativ, Romania fiind nevoita sa se alinieze la standardele Europene. Experienta noastra ne face abili sa lucram cu mari companii din randul producatorilor de medicamente, distribuitorilor si furnizorilor de servicii si asistenta medicala privata.

Energie

Acordam o atentie deosebita marilor furnizori de energie sau dezvoltatori de energie regenerabila care activeaza atat in sectorul privat cat si in sectorul public. Serviciile noastre sunt nevonventionale si prin conultantii nostri calitatea produselor si serviciilor oferite de dvs. catre clienti vor creste considerabil.

IT si comunicatii

Cel mai dinamic domeniu si poate cel dupa care putem sa tinem pasul cel mai greu, dat fiind ca tehnologia evolueaza cu fiecare secunda, dar noi suntem tot timpul actualizati cu toate informatiile necesare care va pot fi de folos si asfel sa indepliniti tot timpul standardele de calitate, prin care sa urmarim maximizarea perfermantelor financiare globale.

Comert si vanzari

Fie ca, trebuie sa ducem in jos marjele de perderi si sa maximizam profiturile sau trebuiesc indeplinite si regandite standardele de calitate, va trebui sa gandim diferit fiecare caz pentru a face o afacere cat mai prospera in noua economie de piata. Intr-o societate de consum, chiar consum excesiv am putea spune, calitatea este pe primul loc.

Logistica si distributie

Prin consultantii nostri cu vasta experienta in Logistica si Distributie, intelegem exact provocarile cu care se confrunta clientii nostri, suntem abilitati sa oferim consultanta de specialitate si sfaturi practice, dar si sa supervizam implementarea si punerea in aplicare a proiectelor pentru a ne asigura ca se obtine efectul scontat.

Auto

Fiecare zi e o cursa contra cronometru pentru companiile din industria Auto, fie ca sunt mari constructori, dealeri sau producatori de componente, toti trebuie sa lucreze intr-un cadru reglementat cu un limbaj comun si sa tinteasca un scop comun, calitatea si siguranta clientilor.