istoric

JASILL este partenerul dumneavoastra strategic in dezvoltarea afacerii, oferind o gama larga de servicii de audit si consultanta, pentru directii ca si managementul, cultura organizationala, consultanta si auditul, personal de specialitate – experti.
Experienta noastra ne da posibilitatea sa oferim clientilor cele mai bune solutii si recomandari, care vor naste cele mai ingenioase si inovatoare solutii pentru pentru compania dumeavoastra.
Solutiile si serviciile noastre va sunt livrate la cele mai inalte standarde prin intermediul consultantilor nostrii, experti de top cat si prin acordurilor de colaborare cu partenerii strategici.

Viziune
Viziunea ajuta oamenii sa fie uniti in demersurile pe care le intreprind pentru atingerea unui scop. Rolul liderilor dintr-o organizatie este de a crea si intretine o viziune. Echipa noastra de consultanti specialisti in domenii precum, auditul, consultanta financiara, resurse umane, training, contabilitate, insolventa si consultant juridical, pot transforma proiectele si ideile dvs. in planuri practice si aplicate, care sa devina functionale.
Dumneavoastra beneficiati de experienta si cunostintele noastre prin care se vor materializa procesele functionale si politicile organizationale pentru a fi implementate armonios in cadrul companiei.

Misiune

Aducem ideile la realitate si le punem sa lucreze impreuna

JASILL ofera servicii decontabilitate, audit, consultanta fiscala, investitii si consultanta in management. Misiunea si munca noastra o consideram finalizata, atunci cand clientii nostri sunt multumiti de rezultate.
Din cadrul poiectelor noastre, ies intotdeauna cele mai bune solutii si oportunitati de dezvoltare a afacerii, menite sa aduca crestere si investitii solide in ceea ce credem cu totii.
Promisiunea noastra este, de a oferi intotdeauna clientilor nostri, exact ceea ce-si doresc, transpus intr-un plan practic, implementabil si realizabil.