cariere

Zilnic ne place sa facem cunostinta cu noi oameni. Sccesul nostru se bazeaza strict pe oamenii pe care ii avem alaturi de noi in echipa pe care o dezvoltam zi de zi si este intr-o dezoltare continua si nu se va opri nicioadata, deoarece ne dorim sa ajungem acolo unde nu a ajuns nimeni nicioadata.

Acum este timpul ideal pentru a te alatura echipeiĀ JASILL, pentru a construi cu noi drumul catre succes.

Am creat un mediu de lucru placut, unde vei gasi inspiratie pentru dezvoltarea ta profesionala, in care cu siguranta te vei simti bine. Credem ca munca, jocul si dezvoltarea personala si profesionala nu se exclud reciproc. Punem accent pe cooperare si colaborare; ne spunem pe nume insa relatiile dintre colegi sunt caracterizate de incredere si respect reciproc. Acordam valoare comunicarii deschise si oneste. Seniorii sunt deschisi catre nou si invatare, dar si transmiterea si impartasirea experientei lor, dispusi sa impartaseasca idei, si sa acorde feed-back.

Ne dorim dezvoltarea echipei noastre pe baza acelorasi dogme desi toti suntem condusi de principii diferite, dorim sa impartasim aceleasi standarde de calitate profesionala. Acest lucru denota ca toata munca noastra se realizeaza la cele mai inalte standarde de calitate, menite sa satisfaca cele mai aprige cerinte ale clientilor nostri, dar si o cariera profesionala de succes.